Fethiye Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Veli,öğrenci,öğretmen işbirliği ile geleceğe yön veren, başarıya aç, ulusal ve uluslararası alanda yetiştirdiği öğrencilerle model bir okul olmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizi yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda, özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde, çağdaş bilgilere ulaşabilen, dünyada eğitim alanındaki gelişmelere ayak uydurabilen ve üst öğrenime bu donanımla gidecek bireyler olarak yetiştirmek; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirebilmelerini sağlamak; okul çevresine Eğitim, Öğretim, Bilim ve Kültür alanlarında bilgiye ulaşma ve kullanma olanağı sunmaktır.

Başarılar: 2016 yılından itibaren 80 öğrenci hafızlık belgesi alma başarısı göstermiştir. 2020 ve 2021 yıllarında LGS´de devlet okulları arasında İlçe Birincisi 2019 yılında Ezan Okuma Yarışmasında Bölge Birincisi, Türkiye Dördüncüsü. Hafızlık ve Kur´an Okuma Yarışmalarında İl Birincilikleri.

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 08.30-17.00
Isınma: Klima
Bağlantı: Metro Ethernet
Yabancı Dil: İngilizce
Okulun Sınav Başarı Durumu: Okulumuz LGS Sınavlarında 2020,2021 yıllarında devlet okulları arasında ilçe birincisi olma başarısı göstermiştir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: % 100
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Eğitimi Projesi

WEB - https://fethiyemehmetakifersoyiho.meb.k12.tr

Adres - ÇAMKÖY MAH. ARIKLAR CMK SK. NO 9 FETHİYE / MUĞLA

Yerleşim Yeri - Çamköy Mah. Arıklar Sok. No:9 48300 Fethiye/Muğla

Adres - ÇAMKÖY MAH. ARIKLAR CMK SK. NO 9 FETHİYE / MUĞLA

Ulaşım Toplu Taşıma

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezine 7 km, İl merkezine 125 km uzaklıktadır. Çamköy Mahallesi Trafik Denetleme İstasyonu arkasındadır.